Muziek uit het Hart is een muziekprogramma speciaal gericht op de speciale groepen uit de samenleving, te denken aan verzorgingshuizen, dagbesteding, instellingen en woongroepen. Door de vraag naar een aanpasbaar programma voor en door deze instellingen zijn Willem Jansen en Meriam Bruggink in 2015 dit unieke programma begonnen. Samen hebben ze, in samenwerking met SNM-Entertainment, een programma bedacht dat voor elke instelling of doelgroep eenvoudig aan te passen is naar de wens van de bewoners en organisator van de instelling.

Het programma kan zo bijvoorbeeld bestaan uit muziek die men graag luistert of hoort. Het repertoire is zeer uitgebreid, Meriam en Willem zingen o.a. Nederlands-, Engels- en Duitstalig, bekende nummers van vroeger en nu, duetten, schlager, pop, rock, country, reggae en smartlappen. En dan hebben ze ook nog tal van mooie luisterliedjes, vrolijke meezingers en heerlijke feestmuziek. Kortom, een feest van herkenning!

Ook themaprogramma’s zijn mogelijk. Te denken aan een carnavalsmiddag of avond of een kerstshow. Maar ook een middag/avondje feest en gezelligheid behoort tot de mogelijkheden. Het is niet zo gek te bedenken of Meriam en Willem passen zich geheel aan, net zoals de verlichting en versiering die erbij hoort. Ook de tijden en de indeling van het programma alsmede de grootte kan helemaal aangepast worden. Het maakt niet uit of het nu een zaal, ontmoetingsruimte of huiskamer is, zelfs buitenprogramma’s behoren tot de mogelijkheden. Het programma is meestal opgedeeld in 2 blokken met een korte pauze ertussen (uiteraard deelt u ook dit zelf in). De duur van het programma is 2 uur (in overleg kan het eventueel langer). Bij een boeking krijgt u bovendien ook nog een mooie flyer van ons cadeau, zodat u ook daar geen werk meer aan heeft als alleen uitprinten en ophangen.

Hebben wij ook uw interesse gewonnen? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier om te zien wat bij u de mogelijkheden zijn. Voor de prijs die wij voor dit programma vragen hoeft u het niet te laten, die zijn speciaal laag gehouden. 


 Contact via : 06-16766299 ,  email: info@muziekuithethart.eu  of het contactformulier

 


Even voorstellen………

Willem Jansen

Willem Jansen is een gezellige zanger uit het Gelderse dorp Spijk. Hij brengt het feest-gehalte tijdens zijn optredens altijd omhoog met nummers van bekende artiesten zoals Jannes, Frans Duijts en Frans Bauer. Maar ook zijn eigen nummers, ,,Het leven is zo mooi” en ,,Op eigen kracht” geniet het publiek van op feestjes. Het nummer ,,Voor mij ben jij de mooiste” deed het erg goed en stond hij daarmee in verschillende ranglijsten. Buiten dat Willem veelal in Nederland optreed, is hij ook een graag geziene gast in België.

De onderlinge samenwerking met Meriam Bruggink leverde in 2017 de geweldige mooie single ,,Het mooiste uit het Leven” op. Het Nederlandse lied staat voor Willem bovenaan, maar ook Duitse en Engelse nummers staan op zijn repertoire. Al met al een optreden dat je niet wilt missen.


Meriam Bruggink, een vrolijke zangeres uit de Achterhoek, is al lang geen onbekende meer in de Nederlands-talige muziekwereld en op menig evenement worden haar nummers zoals “Van mij!”, “Eerst zien... dan geloven” en het bij Emiel Hartkamp opgenomen “Ik ben met jou uitgepraat” al luidkeels meegezongen. Ook het emotionele “Als ik ga” is een ballad die er wezen mag.

Buiten dat Meriam al vele eigen nummers heeft uitgebracht zingt zij ook graag nummers van anderen. Wat te denken van de klassieke nummers van o.a. Rita Hovink, Marianne Weber en Corry Konings. Maar ook Duitstalige nummers van o.a. Andrea Berg en klassieke nummers van The Pointer Sisters en Bob Marley draait ze haar hand niet voor om. Kortom; Meriam is een zangeres die van alle markten thuis is. Van oud tot modern en dan ook nog van schlager tot pop. Van country tot reggae. Of wel van Hardrock tot Smartlap, je kunt alles van haar verwachten.

Willem als Meriam zijn buiten “Muziek uit het Hart” ook te boeken als soloartiest of als 

gelegenheidsduo Dubbel Solo voor diverse evenementen. 


Dubbel Solo. Willem en Meriam leerde elkaar jaren geleden kennen tijdens een groot evenement. Omdat zij uit de zelfde omgeving komen, kwamen ze elkaar vaker tegen op diverse evenementen. Na een tijdje deden ze voor de grap eens een duet en kwamen er achter dat hun stemmen zeer goed bij elkaar paste. 

In de loop van de jaren bleven ze wel beide solo artiesten, maar traden steeds vaker op als gelegenheidsduo waaruit de naam Dubbel Solo ontstond. In 2015 zijn ze met hun programma “Muziek uit het Hart” gestart. Nu 6 jaar later zijn ze als Dubbel Solo een graag geziene act bij vele instellingen en evenementen. Hun eigen nummers zoals “Het mooiste uit het leven zijn het bewijs van een geweldige samenwerking en gezelligheid tussen de twee. Hun repertoire is gigantisch waardoor ze moeiteloos kunnen inspelen op elke situatie en vraag.SNM-Entertainment verzorgt sinds het begin het geluid en licht voor Dubbel Solo en voor hun programma “Muziek uit het Hart”. Daarnaast verzorgt SNM-Entertainment ook het geluid en licht voor Meriam en Willem als solo artiest. SNM-Entertainment doet dit alles met met professioneel en modern apparatuur.

SNM-Entertainment is een klein bedrijf dat al sinds 1986 actief is in de geluid- / muziekwereld en is gespecialiseerd in het verzorgen van de geluidstechniek op allerlei evenementen. Met zeer professioneel apparatuur bent u bij SNM-Entertainment altijd verzekerd van uitstekende en hoogstaande kwaliteit van dienstverlening! Het is hun missie om voor elke klant een goede oplossing te leveren, en zo nodig iets geheel nieuws te bedenken en dat is te merken bij de optredens van Dubbel Solo


Muziek uit het Hart bestaat uit:

Meriam Bruggink - zangeres, Willem Jansen - zanger en Mark van der logt - geluidstechnicus en contactpersoon